Enocks kontrakt förlängs november ut

Backen Hugo Enock kom till Leksand på try out-kontrakt och hade en kort period på sig att övertyga klubben att han skulle bli kvar resten av säsongen.


Nu förlängs hans kontrakt – men ”bara” med ytterligare drygt tre ”try out-veckor”.

Hugo Enock blir kvar i Leksand minst november ut.

I går var sista matchen för Enock under sitt första avtal med Leksand.


Under gårdagskvällen, efter mötet med Björklöven, berättade tränare Leif Carlsson att parterna skulle sätta sig ner och tala om Enocks framtid redan under bussresan hem, mne framför allt under onsdagsförmiddagen.


Och nu har klubben gått ut och berättat att man har kommit överens om att Enocks kontrakt förlängs. Men inte över resterande delen av den här säsongen, utan först och främst november ut med en förlängning av try out-kontraktet.


– Hugo är en väldigt skridskoskicklig back, med ett bra spelsinne och ett bra förstapass. Man får ha i åtanke att han inte har spelat på den här nivån på ett tag, så jag är säker på att han kommer att bli bättre och bättre ju fler matcher han får, säger Christer Siik till hemsidan.


När vi tittar på resterande schema i november kan vi konstatera att det blir hektiskt för Leksand som ska spela åtta matcher på 17 dagar.


Leksands resterande matcher i november: 14/11: Oskarshamn - Leksand 16/11: Leksand - Björklöven 18/11: Almtuna - Leksand 21/11: Leksand - Karlskrona 23/11: Leksand - Pantern 25/11: Södertälje - Leksand 28/11: Västerås - Leksand 30/11: Leksand - Tingsryd