Tobbes hälsning efter Leksands SHL-avancemang

Leksand blev klara för SHL i den femte kvalmatchen mot Mora efter att junioren August Berg avgjort i förlängningen – på Tobias Forsbergs födelsedag.


Efteråt kom en hälsning på Instagram från Tobbe. ”Jag älskar er bröder, ni är bäst!”

Det var i december under annandagsmatchen mot Almtuna som Tobias Forsberg skadades svårt i en närkamp nära sargen.


Forsberg föll, åkte in i sargen med huvudet först och fick till sist bårhjälp av isen. Informationen som kommunicerats kring Forsbergs skada har sedan varit knapphändig från Forsbergs agent via Leksands IF:s hemsida.


Det vi fått veta är att skadan är allvarlig och att Tobias genomgått en lyckad nackoperation. Tobbe själv har inte uppdaterat något i sina sociala medier – förrän i fredags.


”Blivit många tårar”

Efter den femte kvalmatchen mot Mora som spelades norr om Siljan där Leksand blev klara för SHL, publicerade Tobbe Forsberg en bild på den blåvita skölden ihop med en hälsning till sina lagkamrater och alla supportrar.


”Det har blivit många tårar dem senaste månaderna, så det är därför skönt att äntligen få gråta glädjetårar. Livet är inte alltid rättvist, men i kväll har vi bevisat att hockey är det. Jag älskar er bröder, ni är bäst! 💙 #LTJD” skriver Forsberg på sin Instagram.


Läs mer: Bildspecial – Leksands IF klara för SHL


Lyssna: Blåvita Krigare's podcast – #59. VI ÄR TILLBAKS!